+31 (0)6 47 24 67 21 info@quatrebouches.com

Petra Ehrismann is geboren in Zwitserland. Na de middelbare school begon zij haar studie dwarsfluit aan de Musikhochschule Winterthur-Zürich, waar ze in 1996 met onderscheiding afstudeerde. Zij is actief geweest op het gebied van zowel orkestspel als kamermuziek en is negen jaar lang verbonden geweest als dwarsfluitlerares aan de Jugendmusikschule Winterthur.

Daarnaast hield zij zich ook al geruime tijd bezig met haar tweede instrument, de stem. In 2001 begon zij haar opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam bij Pierre Mak en behaalde in juni 2006 haar diploma. Ze volgde meerdere masterclassen en sinds 2006 regelmatig privélessen bij Margreet Honig. Tegenwoordig laat ze zich ook af en toe door Sarah Castle in Manchester coachen.

Petra Ehrismann heeft zich de laatste jaren tot een veelzijdige zangeres ontwikkeld, zowel op het gebied van muziektheater als ook in het oratoriumvak. En ze zingt met regelmaat bij het Balthasar Neumann Chor (D) o.l.v. Thomas Hengelbrock. Samen met haar partner Michel Poels heeft zij Zangstudio Haarlem opgericht.

Klik hier om naar de site van Petra Ehrismann te gaan.