+31 (0)6 47 24 67 21 info@quatrebouches.com

Pers

 

“Zondag 18 december presenteerden Quatre Bouches hun kerst cd ‘Nowell’ tijdens een prachtig en soms ontroerend kerstconcert in het Kunsthuis te Rosmalen.”

“Het is bijzonder om te zien hoe alert ‘het kwartet’ op elkaar reageert.”
(Henk van Maastricht – Kabelkrant Rosmalen, december 2011) 

“Vocaal kwartet Quatre Bouches verraste de 330 bezoekers met een ruim twee uur durende glaszuiver gezongen voorstelling.”(Harlingen online, december 2011)

“Het vocale kwartet Quatre Bouches gaf gisteravond een vlot concert met boeiend, twintigste-eeuws repertoire in de prachtige Spiegelzaal van het Amstel Hotel.”

“De verschillende werken volgden elkaar vloeiend op. Met dank aan het enthousiasme en het acteervermogen van de vier zangers(en de creatieve regie-adviezen van Evi de Jean) was er allerminst sprake van een statische voordracht.”
(Jordi Kooiman in “Place de l’Opera” augustus 2010)

F MAR_8250 low res“Voor wie nog een mooie kerst-cd zoekt met repertoire dat zowel aansluit bij de traditie àls recenter materiaal bevat: we kregen de cd Nowell van het vocaal kwartet Quatre Bouches toegestuurd, met sopraan Bauwien van der Meer, alt Petra Ehrismann, tenor Gerben Houba en bariton Michel Poels. Stemmige werken van onder meer Richard Rodney Bennett, Benjamin Britten, en Peter Maxwell Davies. ”
(Radio 4,  2011)